Terveiset hääparille -vieraskirja [printattavat sivupohjat]


Terveiset hääparille -sivupohjista voi koostaa mahtavan vieraskirjan. Konsepti, jossa vieraat täyttävät valmiit pohjat, on todella suosittu, sillä ihmisten on usein vaikeaa sanailla vieraskirjaan kylmiltään ja hääparia jää varmasti harmittamaan, jos vieraskirja onkin juhlapäivän päätteeksi lähes tyhjä. Tästä blogipostauksesta löydät Sominon valmiit Terveiset hääparille -laput, jotka saat ilmaiseksi printata käyttöösi! 

Printtaa vieraskirjaksi Terveiset hääparille -laput

Tervehdyslappusia on kolme erilaista ja suosittelemme käyttämään niitä kaikkia – vieraista irtoaa vielä enemmän, kun annat heille vapaat kädet valita mieluisan pohjan! 

Adjektiivitarina pohja häiden vieraskirjaan

Printattavat sivupohjat
 • Koko A5 (kaksi pohjaa mahtuu vierekkäin yhdelle A4-arkille) 
 • Lataa tästä valmiiksi asetellut printattavat arkit, jotka täytyy vain leikata keskeltä kahtia
 • Kolme erilaista pohjaa:
  • Rasti ruutuun -sivupohja, jossa vieras voi antaa vinkin avioelämään, kertoa parhaan treffi-ideansa tai jakaa muiston 
  • Adjektiivitarina, joka kulminoituu vieraan piirtämään kuvaan
  • Ennustuspohja, jossa vieraan täytyy ohjatusti kertoa ennustuksia seuraavalle kuudelle vuodelle
Printattava sivupohja: vinkki hääparillePrintattava sivupohja: täytettävä tarina ja piirros hääparillePrintattava sivupohja: ennustus hääparille

 

Haluatko revitellä hieman ja mennä seuraavalle tasolle vieraskirjasi kanssa? Sivupohjat ovat tosi hauskoja, mutta vieraskirjan sisään on kiva kerätä muitakin muistoja häistä! Erilainen ja monipuolinen vieraskirja syntyy, kun vieraita kannustetaan liittämään kirjan sivuille myös esimerkiksi lasten piirroksia, salatehtäviä tai liimaamaan tarroja.

Leikkaa & teippaa -vieraskirjan ohjeet

[kuva Tuomas Mäkelä]

Printattavat ohjeet
 • Koko 13 x 19 cm (ohje mahtuu kivasti Sominon 15 x 20 cm messinkikehykseen)
 • Ohjeet on aseteltu A4-paperille ja varustettu leikkausviivoilla
 • Kaksi vaihtoehtoa: pelkät sivupohjat tai leikkaa & teippaa -askarteluvieraskirjan ohjeet
Ohjeet vieraskirjan tervehdyslappusten täyttöönLeikkaa & teippaa -vieraskirjan ohjeet

 

Psst... Kokonaisuus näyttää todella hyvältä, kun asettelet vieraskirjan ohjeet sekä täytettävät sivupohjat esimerkiksi vanhaan matkalaukkuun...

Vieraskirjan sivupohjat vanhassa matkalaukussa

[kuva Tuomas Mäkelä]

Lopputuloksena syntyy mitä todennäköisimmin mehevä kirja pullollaan hauskoja muistoja... Sitten printtailemaan ja toteuttamaan todella viihdyttävä, mutta kaunis vieraskirja!  

Leikkaa & teippaa -vieraskirja Sominon tyyliin

 Leikkaa & teippaa -vieraskirjaLisää hyvää luettavaa!Häiden suunnittelun muistilista [ladattava Excel]


Salatehtävät häissä [62 kopioitavaa salatehtävää]


Vältä 5 yleisintä virhettä häiden suunnittelussa
2 kommenttia


 • Noora // Somino

  Moikka Mipi, ihana kuulla! 😊 Meidän kokemuksemme mukaan 90 % pariskunnista täyttää yhteisen lapun – mutta useat myös innostuvat ja täyttävät useita lappuja, yhdessä tai erikseen 😄 Yhdelle vieraskirjan sivulle voi tosin mahtua useampi tervehdyslappu, jolloin useamman lapun täyttävä pariskunta voi joka tapauksessa käyttää vain yhden sivun itse vieraskirjasta… Sekin on hyvä huomioida, että yleensä osa vieraista jättää kokonaan välistä tervehdysten jättämisen.

  Hyvä ohjenuora voisi siis olla, että vieraskirjassa on sivuja n. 60 % vieraiden määrästä – kun sivulla tarkoitetaan täytettävää pintaa, eli sivun toista puolta / sivunumeroa. Tällöin esimerkiksi 100 vieraan häissä voisi riittää vieraskirja, jossa on 60 täytettävää sivua eli itse kirjassa lehtisiä vain 30 kpl.

  Hommaa voi toki ohjata laittamalla esille vieraskirjan täyttöohjeen, jossa voi määrittää esimerkiksi, että vain yksi tervehdyslappu per hlö, ja vieraskirjaan kiinnitettäessä kaksi tervehdyslappua per sivu tms. ☝🏻


 • Mipi

  Ihanat nämä pohjat, tulee taatusti käyttöön! Mietin, että minkä kokoinen vieraskirjan tulee olla sivumäärältään… Onko kokemuksia? Jos jokainen vieras täyttää oman tervehdyslapun, niin silloinhan pitäisi olla 1 sivu per 2 vierasta, vai täyttävätköhän esim. pariskunnat yhteisen..


Jätä kommentti, olisi ihanaa kuulla sinusta!


Psst... Kommentit tarkistetaan ensin, mutta viestisi julkaistaan pian