Meistä


Noora ja Annika, Sominon perustajat Nooran häissä 2020 Annika kaason tehtävissä, Nooran häät 2020 [kuva Tuomas Mäkelä]


SOMINON TARINA

Terve! 👋 Täällä ruudun toisella puolella juhlahumusta nautiskelee ja somisteita hamstraa Annika. Somino perustettiin vuoden 2020 alussa, kun suunnittelimme Sominon toisen perustajan, Nooran häitä ja Annika toimi kaasona. Emme voineet uskoa miten paljon häihin tarvitaan koristuksia ja tarvikkeita, kun tähtäimessä on tietynlainen (Pinterestin inspiroima) tyyli! Vielä uskomattomammalta tuntui, että nuo kaikki somisteet pitäisi ostaa – ja jos ei halua ottaa tosi pahasti takkiin – niin myös myydä. Ihan kuin häissä ei olisi muutenkin tarpeeksi tekemistä...

Metsästimme hääkoristeita Facebook-kirppiksiltä, mutta meillä ei tuntunut olevan tarpeeksi nopea liipasinsormi, kun tarvitsemamme tavarat vietiin aina nenän edestä. Turhautuminen oli suurta, aikaa valui hukkaan ja hääbudjetti oli räjähtämässä liitoksistaan. Annika keksi, että ehkä koristeita saisi jostain vuokrattua. Ja niinhän niitä saikin, mutta parhaat putiikit olivat satojen kilometrien päässä, eikä yhdestä paikasta tahtonut löytyä kaikkea tarvitsemaamme.

Siksi perustimme Sominon. Perustimme sen sinua varten, joka meidän laillamme unelmoit hääkoristeista Instagramissa ja Pinterestissä. Sinulle, joka haluat somistaa juhlasi järkevään hintaan. Siksi vuokraamme tyylikkäimmät ja laadukkaimmat juhlatarvikkeet ja hääkoristeet helposti netistä. Meille sinun ei tarvitse tehdä varauspyyntöjä ja odotella vastausta – voit klikata saatavilla olevat tuotteet suoraan itsellesi, heti.

Loppu hyvin, kaikki hyvin. Nooran häistä tuli upeat ja mikä parasta: hyvät bileet! Nykyisin yhdessä perustettua vuokraamoa pyörittää yksin Annika, mutta häissä nähdyt tuotteet ovat yhä saatavilla täällä verkkovuokraamossa ja kuten todettu – hamstraamme upeita somisteita jatkuvasti lisää! 

 

Sominon perustajat, Annika ja Noora
Kiitos, jos saan olla apuna toteuttamassa myös sinun suuria unelmiasi!
❤️lla, Annika